mandag 8. mars 2010

Ny vegg i stua

Vi kjøpte huset i sommer og pusset opp blant annet stuen før vi flyttet inn. Da jeg skulle bestemme meg for hva slags tapet jeg skulle ha på den ene veggen i stua var jeg litt vel impulsiv kan du si. Stod i butikken(første butikken vi var i for å se på tapeter) og ble super gira da butikkdamen reklamerte voldsomt for de nye tapene hun hadde fått inn - blant annet enne mørke blomstrete tapeten. Jeg tenkte at det kunne bli stilig med en skikkelig kontrast vegg...hehe...det tok bare et par uker etter at tapeten hang på veggen før jeg var SKIKKELIG lei av den. Siden har jeg bare irritert meg over den hver gang jeg har gått inn i stua. Den passer jo ikke inn i stilen min i det hele tatt. Så her om dagen, ca 6 mnd etter oppussingen, klarte jeg ikke mer...

FØR:...grunnet først tapeten med heftgrunn(tapeten er i utgangspunktet ikke overmalbar) og malte deretter to strøk med samme maling som vi har på de andre veggene - cafe latte. Slik ble resultatet..

NÅ:

Det ble utrolig lyst og deilig, en helt annen romfølelse! :)Jeg er superfornøyd! Det føles ut som om jeg er 10 kilo lettere...helt herlig!! :)Disse to sjenkene pusset jeg opp i høst. Hjørneskapet pusset jeg opp i forrige uke. Deilig med masse skapplass!!Nå skal jeg ut og nyte solen, det blir deilig!!
Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar